A Vadvirág Alapítványt két éven át kísértük. Remek dolog volt őket megismerni és velük dolgozni! Sok minden volt a folyamat során: csapatépítés, vezetőfejlesztés, vezetői coaching. Bennünket legalább annyira inspirált a velük való munka, mint őket. Hatalmas lépéseket tettek a szervezeti működésükben: egyik legfontosabb talán, hogy a vezetők megtanultak delegálni, és kifejlődött egy aktív, elszánt és – nemcsak a Vadvirág Ügye és a Tanulás Könnyítő Program, hanem a Vadvirág szervezeti működése iránt is – elkötelezett középvezetői team. Mi is sokat tanultunk tőlük, nemcsak ők tőlünk.

 

Vadvirág Alapítvány – szösszenetek a fb oldalukról 
 
Újabb jó dolog történt velünk a héten! Elkezdtük az együttműködést a Flow Alapítvánnyal, melyet a Flow tanácsadók és munkatársak hoztak létre. Nagyszerű szakembereik munkájukkal, idejükkel, tudásukkal segítenek nekünk a for-profit oldalról, hogy mi non-profitként tudjunk jobbak lenni. Szerencsés találkozás. 
Köszönjük a remek kezdést, Ágnes Sütöri!
Flow Alapítvány szakembereivel tréningeztünk ma. Közös élményeken, tapasztalatokon, együtt és egyénileg sokat alakultunk! Felismerés, megismerés, humor, játék és nevetés, minden kerek volt! :) Folyt. köv..... 
 
Ezt pedig a záró alkalom végén írták közös versként:


FLOW-ra vágytunk,
Azért sopánkodtunk,
Egyszer csak egymásra találtunk!
Kérdeztétek, mit kérünk, adunk, teszünk, vállalunk?
A FLOW-ért most már garanciát vállalunk!
Forogtak a kerekek,
A kihívások megjöttek!
Inspirálva konspiráltunk,
Puzzle-ként funkcionáltunk,
Közben FLOW függővé váltunk!
Most elengedünk, de nem felejtünk!
Szőnyeg szárnyán repülünk!
FLOW & LEARN AZ ÉLETÜNK! 
 
2019. június
Sütöri Ági és Jakab Rita