Azt gondoljuk, tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet. Utcákon, tereken, parkokban, ligetekben is. Az utcán együtt és egymástól tanulni jó móka. Ezért rendeztük meg 2018. szeptember 29-dikén a Városligetben a Királydomb aljában a Street Traininget. 40 tréner 50 minitréningjére 500 regisztráció érkezett, ami azt jelentette, hogy 250-en vettek részt a tréningeken. A trénerek és a szervezésben és lebonyolításban részt vevő segítők is mind önkéntesek voltak, összesen 80 ember.  Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. Emberek találkoztak emberekkel, és tanultak egymástól. 13 kis szigeten 8-20 fős csoportokban másfél órás minitréningek. A résztvevők is, és a trénerek is imádták. A fotók, videók is erről tanúskodnak.

Arra törekszünk, hogy ez a kezdeményezésünk a jövőben nélkülünk is működjön. Ne csak Budapesten, hanem Magyarország más városaiban, sőt külföldön is, szerte a világban rendezzenek utcai tréningnapokat, és a Street Training mozgalommá váljon.

A második Street Training 2019. 09. 14-én lesz a Városligetben, a Királydomb tövében.