Non profitok flowban pályázat 2021

Pályázat 2021

Magyarország

Jelentkezési határidő: 2021. február 28. 00.00 óra

 

A Flow Alapítvány „NonProfitok Flow-ban” címmel pályázatot hirdet nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára fejlesztési szolgáltatásaink igénybevételére.  

Tapasztalatunk szerint sok nonprofit, illetve civil szervezet akar eredményesen, hatékonyan, professzionálisan működni, ennek érdekében figyelmet fordít saját problémáinak azonosítására és megoldására, az elakadások feloldására, változási folyamatának eredményes vezetésére. Azt is látjuk, hogy a nonprofit szervezetek nagy részének nincsen elegendő saját forrása komplex fejlesztési, vagy változásmenedzsment folyamat finanszírozására. 

A pályázat keretében olyan szervezetek (csoportok, közösségek) számára kínálunk fejlesztést, amelyek tevékenységükkel szélesebb társadalmi hatást fejtenek ki, és ennek érdekében akarnak saját magukon dolgozni. 

 

Fejlesztési szolgáltatások a pályázat keretében 

 • stratégia- és jövőképalkotó műhely 
 • vezetőképzés – tréning, tréningsorozat, vezetői coaching 
 • együttműködés-fejlesztő, csapatépítő tréning 
 • készségfejlesztő tréningek (kommunikáció, konfliktuskezelés, tárgyalástechnika, prezentáció, változáskezelés, projekt menedzsment, stb.)  
 • személyes fejlesztés, tanácsadás, egyéni- és csoport-coaching 
 • szervezeti felépítés kialakítása / átalakítása 
 • belső folyamatok kialakítása és/vagy fejlesztése 
 • komplex fejlesztési folyamat

A fejlesztési alkalmakat/folyamatot a pályázó igényei/szükségletei és vállalása alapján vele közösen alakítjuk. Fontos, hogy mind a szervezet vezetői, mind a munkatársak elkötelezettek legyenek a fejlesztés iránt, valamint, hogy a szervezet biztosítsa a szükséges saját erőforrásokat és vállalja a kért önerőt. 

A pályázat nyertesei 2021. március 1. és 2021. november 30. között vehetik igénybe a fejlesztési szolgáltatást. 

 

A támogatás formája és mértéke:

A pályázat keretében a fejlesztő szakemberek munkáját (munkaidejét, szakértelmét, tapasztalatát) és a programokhoz szükséges eszközöket biztosítjuk. A nyertes pályázók anyagi támogatásban nem részesülnek. 

Egy pályázó 1-10 tanácsadói napra pályázhat. (A tanácsadói nap egy tanácsadó egy munkanapját jelenti. Amennyiben két tanácsadó dolgozik a szervezettel egy adott napon, az két tanácsadói napnak számít.) 

Az elvárt önerő mértéke 25 000 Ft/tanácsadói nap. A pályázóktól önerő vállalását kérjük, mert tapasztalatunk szerint a saját teherbíráshoz illeszkedő önerő elősegíti a szervezet „tudatos megrendelőként” való működését, erősíti a saját fejlődéséért, változásáért való felelősségvállalást. (Indokolt esetben az önerő mértéke csökkenthető.) 

A megvalósuláshoz szükséges egyéb feltételeket a fejlesztésben részt vevő szervezet biztosítja – pl: helyszín/terem, szállás, ellátás, a résztvevők ideje, jelenléte, a tanácsadók szállása, ellátása, útiköltsége.  

 

A támogatottak köre 

Civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, és egyéb nem forprofit szervezetek, csoportok, közösségek pályázatát várjuk, amelyek a magyar társadalom fejlődéséért tevékenykednek valamilyen módon. 

Politikai pártok, politika közeli mozgalmak és szervezetek pályázatát nem támogatjuk. 

 

Jelentkezés 

Pályázni a pályázati adatalap kitöltésével, és egy élményt nyújtó, kreatív bemutatkozással lehet, amely tartalmazza az alábbi szempontokat:

 • a Pályázó küldetésének bemutatása 
 • a Pályázó elmúlt egy évi tevékenységének bemutatása 
 • a Pályázó humán erőforrása (önkéntesei, alkalmazottai) 
 • A támogatási igény háttere 
 • Az elérendő hatás/eredmény

A kreatív bemutatkozás formája lehet: 3 perces videó, max 10 diából álló ppt, prezi, vagy bármilyen egyéb kreatív anyag. 

A fájlt, vagy az elérhetőségi linket a hello@flowalapitvany.hu e-mail címre várjuk. 

A pályázatok beérkezésének határideje: 2021. február 28. 00.00 óra 

A Pályázók bővebb tájékoztatást a hello@flowalapitvany.hu e-mail címen kérhetnek.