Tanulási élményprogram mindenkinek. A csoportos tapasztalati tanulás fesztiválján rövid tréningeken vehetnek részt az érdeklődők a Városligetben.

Akár ismeri ezt a tanulási formát, akár nem, mindenki tanul itt valamit.

Azt gondoljuk, tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet. Utcákon, tereken, parkokban, ligetekben is.  Az utcán együtt és egymástól tanulni jó móka. Ezért rendeztük meg 2018. szeptembere óta már 15 alkalommal - tizenkétszer kültéren és háromszor a virtuális térben - ezt a tanulási fesztivált.

Emberek találkoznak emberekkel, és tanulnak együtt és egymástól. Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. A trénerek és a szervezésben és lebonyolításban részt vevő segítők is mind önkéntesek, ha vannak támogatóink, ők is az ügy fontossága miatt önzetlenül támogatnak bennünket. 

Arra törekszünk, hogy ez a kezdeményezésünk a jövőben nélkülünk is működjön. Ne csak Budapesten, hanem Magyarország más városaiban, sőt külföldön is, szerte a világban rendezzenek utcai tréningnapokat, és a Street Training mozgalommá váljon. Itthon Balatonalmádi és Debrecen már évek óta biztos helyszínek, és idén csatlakozik melléjük SZEGED!, illetve vannak további hazai és külföldi érdeklődő települések. 

 

Street Training eseményeink 2024-ben:

Június 15. Street Training Balaton

Szeptember 14. Street Training Debrecen

Szeptember 21. Street Training Budapest

Október 12. Street Training Szeged


https://streettraining.hu/