Azt gondoljuk, tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet. Utcákon, tereken, parkokban, ligetekben is.  Az utcán együtt és egymástól tanulni jó móka. Ezért rendeztük meg 2018. szeptembere óta már 10 alkalommal - hétszer kültéren és háromszor a virtuális térben - ezt a tanulási fesztivált.

Emberek találkoznak emberekkel, és tanulnak együtt és egymástól. Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. A trénerek és a szervezésben és lebonyolításban részt vevő segítők is mind önkéntesek, ha vannak támogatóink, ők is az ügy fontossága miatt önzetlenül támogatnak bennünket.

Arra törekszünk, hogy ez a kezdeményezésünk a jövőben nélkülünk is működjön. Ne csak Budapesten, hanem Magyarország más városaiban, sőt külföldön is, szerte a világban rendezzenek utcai tréningnapokat, és a Street Training mozgalommá váljon. Itthon már Balatonalmádi és Debrecen is bekapcsolódott, és vannak további hazai és külföldi érdeklődő települések.

Street Training eseményeink 2022-ben:

Június 11. Street Training Online - Sikerrel megtörtént - ld. a FB posztokat!

Július 09. Street Training Balaton

Szeptember 10. Street Training Debrecen