Június 12-én sok más fejlesztő szakemberrel és szervezettel karöltve megrendezzük az első NonProfit Fejlesztők Szakmai Konferenciája című eseményt. Egy olyan Open Space napot tartunk, ahová a nonprofit szektorban dolgozó fejlesztők teljes körét invitáljuk.  

Ma Magyarországon önmagunkat és a teljes társadalmat a kooperációra kell nevelnünk. Nincs más esélyünk. Csak együtt lehet eredményt, erőteljesebb társadalmi hatást elérni. Nincs értelme széttagozódva, egymástól elszigetelődve dolgozni ugyanazokon az ügyeken, és van értelme összefogni, együttműködni, partnerségeket építeni.  

Miközben erre tanítjuk a nonprofit szervezeteket, úgy vagyunk hitelesek, ha mi is együttműködünk.  

A konferenciával azt akarjuk elérni, hogy megtaláljuk együtt azokat a témákat, amit közösen nonprofit fejlesztőként fontosnak tartunk és át akarunk együtt gondolni, és meghatározzuk, hol vannak közös teendőink, miben és hogyan működjünk együtt.  

A Flow Alapítvány kezdeményezőként életre hívja ezt az eseményt, a MagNet Ház házigazdaként a helyszínt biztosítja, a meghívók és szervezők között ott lesznek: Appy, Art of Giving and Asking, Ashoka Magyarország, Civil Iránytű, Flow Alapítvány, Impact Hub, MagNet Bank, NIOK, Scale Impact, Simpact. 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezés-lebonyolítás költségeinek fedezéséhez adományt (a közös felelősségvállalás jegyében) örömmel fogadunk. Regisztrációkat június 5-ig fogadunk.

Az ebédjéről minden résztvevő maga gondoskodik.

Szívből reméljük, hogy sok-sok nonprofit fejlesztő velünk tart! 

Aki igent mond, kérjük,  

  • írja be a saját naptárába a dátumot,

  • jelezze ezen a kérdőíven, hogy jön, 

  • hívja fel a kollegái figyelmét is az eseményre!

Várjuk a találkozást!