Flow Alapítványként ÜGYünk a tanulás.

Minél többekhez szeretnénk eljuttatni azt a szemléletet, hogy

  • a tanulás / a személyes fejlődés egész életre szóló lehetőségünk,
  • mindenki tehet annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából,
  • érdemes arra összpontosítani, mit tehetünk meg mi magunk a saját boldogságunkért.

Úgy döntöttünk, hogy az elkövetkező években felhívjuk a figyelmet a tanulásra, és olyan programokat indítunk, olyan eseményeket kezdeményezünk, amelyekben a résztvevők átélhetik a tanulás örömét.

Arra törekszünk, hogy minél többeknek adjuk át a Flow-elmélettel kapcsolatos legfontosabb ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat, hogy minél gyakrabban átélhessék a flow-élményt a tanulásban is.

A célcsoportunk nagyon széles az ÜGYünk mentén is: az egyénektől a szabad tanulócsoportokon és alternatív iskolákon át az egyházi és állami oktatási intézményekig mindenki és minden tanítási/tanulási formáció beletartozik.

Az ügyfeleink között eddig is voltak tantestületek és más olyan szervezetek, amelyeknek valamilyen módon a tevékenységük fókuszában van a tanulás elősegítése.

Mindannyian tudjuk, hogy a tanulás színtere nem csak az iskola, mégis alapélmény. Mindenki szerencsés, aki már az iskolában átélheti, milyen kedvvel, örömmel, motiváltan tanulni. A tanároknak óriási szerepe van abban, hogy az iskola egy inspiráló hely legyen.A Hősök Tere Alapítvány kezdeményezése megérintett bennünket. Megtisztelő, hogy szakmai partnernek hívták Alapítványunkat. Fontosnak tartjuk, hogy a tanárok önbecsülése és társadalmi megbecsülése növekedjen. Örülünk, ha érdemben tehetünk valamit értük. Úgy gondoljuk, szükségük van arra a támogatásra is, amit a coaching nyújthat.

Reméljük, elfogadják.

Jelentkezés ingyenes coachingra