Minél többekhez szeretnék eljuttatni azt a szemléletet, hogy

  • a tanulás / a személyes fejlődés egész életre szóló lehetőségünk, 
  • mindenki tehet annak érdekében, hogy úgy alakítsa az életét, hogy a legtöbbet hozhassa ki önmagából, 
  • érdemes arra összpontosítani, mit tehetünk meg mi magunk a saját boldogságunkért. 


A kuratórium és a védnökök úgy döntöttek, hogy az elkövetkező években olyan aktivitásokat kezdeményezünk, amelyekkel felhívjuk a figyelmet a tanulásra, és amelyekben a résztvevők átélhetik a tanulás örömét.

Arra törekszünk, hogy minél többeknek adjuk át a Flow-elmélettel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati tapasztalatokat, hogy minél gyakrabban átélhessék a flow-élményt a tanulásban is.  
Vagyis a célcsoport nagyon széles: az egyénektől a szabad tanulócsoportokon és alternatív iskolákon át az egyházi és állami oktatási intézményekig mindenki és minden tanítási/tanulási formáció beletartozik.

Az ügyfeleink között eddig is voltak tantestületek és más olyan szervezetek, amelyeknek valamilyen módon a tevékenységük fókuszában van a tanulás elősegítése. 

A NonProfitok Flow-ban Pályázat 2018/19-at is ennek szellemében írtuk ki: olyan civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, intézmények, csoportok, közösségek pályázatát vártuk, amelyek a 3-20 éves korosztály oktatása-nevelése területén tevékenykednek Magyarországon. 
Közeli terveink között szerepel egy olyan rendezvény, ahol a magyarországi alternatív oktatás szereplőit hozzuk össze egymással ... erről részletesebben majd akkor számolunk be, amikor aktuálissá válik.